Free counter and web stats

donderdag 9 mei 2019

Vakantie break

Even tussen de vakantie door bij Lazlo langs geweest samen met een gezamenlijke vriendin.

 Toen we vanmorgen bij Lazlo in de kamer binnen stapten, zagen we allebei gelijk dat Lazlo niet comfortabel zat in zijn stoel, hij zat in elkaar gezakt in de stoel, met zijn nek/hoofd naar voren, iedereen kon zo zien dat hij niet fijn zat. Ik vroeg aan hem of hij goed zat en Lazlo gaf aan dat hij pijn had, ik vroeg waar en daar gaf hij als antwoord op, dat zijn nek pijn deed.

Ik ging de verpleging halen om hem anders te zetten, die had eigenlijk zoiets van nou dat kan niet dat hij pijn heeft want hij heeft net pijnstilling gehad, met enige tegen zin is ze toch mee gekomen en hebben we een kussen achter hem gezet, die zat nog niet goed dus toen de verpleging weer weg was zijn we zelf maar wat gaan verbouwen aan de stoel en het kussen en toen zat Lazlo wel lekker rechtop en zag je gelijk aan hem dat dat veel beter was.

 Onbegrijpelijk dat ze patiënten op zo'n manier in een stoel prakken.

Verder hebben we heel veel gelachen vandaag en was het erg gezellig. Tussendoor is de lieve buurvrouw nog geweest om te masseren en die heeft gelijk Lazlo zijn nek gemasseerd omdat hij daar last van had.

 Toen we het over nieuwe auto's kopen hadden vond Lazlo dat ze een BMW moesten kopen en op een Clio schudde hij heel hard Nee! Hij vond het ook wel makkelijk als ik zijn speeksel weg zoog, waarop ik s'middags zei, je moet ook wel zelf slikken hè, dus ik zei dan ga je nu zelf slikken en dan doe ik het zo weer weg zuigen, toen spuugde hij een hele berg speeksel uit en moest hij heel hard lachen.

 Toen hij wilde gaan slapen kwam net de fysio. Daar heeft hij nog mee op de tafel gestaan. Terwijl hij dat aan het doen was kwamen de kindjes ook nog even langs. Toen Lazlo na de fysio in bed lag heeft hij nog lekker kunnen kroelen met de kindjes, Féline heeft een hele tijd bij hem gezeten en Misha heeft even over Lazlo heen geklommen, waarbij Lazlo lekker lag te grijnzen.

 Lazlo heeft een drukke dag gehad. Ook is toen papa en mama er waren de logopedist langs geweest, maar die heeft weinig kunnen doen, we denken dat Lazlo te moe was. Papa en mama werden eigenlijk ook weggestuurd door Lazlo toen ze er even waren, want hij wilde slapen. Lazlo heeft vandaag ook water gedronken uit een rietje.

1 opmerking:

  1. Fijn dat de dag toch nog prettig is afgesloten op deze manier. Triest om iemand die zich niet kan uiten zoals hij wil zo maar in een stoel te "prakken" inderdaad !!

    BeantwoordenVerwijderen