Free counter and web stats

dinsdag 28 mei 2019

Pizza

Het viel niet mee vandaag om de parkeergarage in te komen van het ziekenhuis. Ik had er om kwart over 11 kunnen zijn, maar stapte pas 12 uur bij Lazlo zijn kamer binnen. Daar waren de ergotherapeut en de verpleegster bezig om Lazlo opnieuw in de stoel te zetten, hij was een beetje onderuitgezakt.

 De plakkers van de hartbewaking zijn eraf gehaald en de arterielijn (infuus in slagader) is er ook uitgehaald. Dus lazlo in eigenlijk van alle draadjes af, alleen nog een infuus (voor het gemak van de ic, die is eigenlijk niet meer nodig) en saturatiemeter.

 S'middags zijn papa en mama met de kindjes gekomen, daar had Lazlo veel zin in, hij vroeg s'ochtens al hoelaat ze kwamen.

 De oogarts is nog langs geweest, Lazlo gaat oogdruppels krijgen, meer uit voorzorg zodat zijn ogen niet te droog worden. Ze had wel het idee dat er een hele kleine verbetering in zit, maar Lazlo kan nog steeds niets, tot heel weinig zien. Toevallig zei Lazlo vanmorgen zelf dat hij de tatoeage van de verpleegster zag op d'r arm.

 Lazlo is rond half 6 weer in de stoel gegaan en toen zijn we met zijn allen, Féline, Misha, Céleste, Jacques, Jolanda en Lazlo naar beneden gegaan, naar de centrale hal en hebben we pizza besteld. Lazlo wil namelijk al bijna 3 jaar lang pizza eten!

 Morgen horen jullie wel hoe hij de pizza vond.

1 opmerking: