Free counter and web stats

woensdag 24 april 2019

Broer en zus dag #3

Vandaag weer een nieuwe broer en zus dag.

 Lazlo heeft met de fysio op een sta-tafel gestaan. Dit was nog voordat ik er was dus heb zelf niet gezien hoe dat ging, de broeder die vandaag voor Lazlo zorgde zei dat dit goed ging, maar dat Lazlo niet helemaal recht op is gezet omdat dit pijn doet aan zijn voeten/benen omdat hij een last heeft van spitstenen.
Spitstenen is dat je tenen naar beneden wijzen.


 Iemand van de gips kamer is geweest om de voetspalken aan te passen, hij heeft nu wat meer ruimte bij z'n tenen en om spalken voor lazlo zn polsen aan te meten, dit omdat hij erg krom ligt met zijn handen/polsen en dat is dan weer niet goed.

 Iemand van de dieetiek is langs geweest om een meting te doen om te kijken hoeveel energie lazlo verbruikt om daar de voeding op aan te passen. Dit heeft ze met een meet aparaat gedaan die tussen/op de slang van Lazlo zijn beademing wordt gezet en dat zit weer verbonden met een kastje die de meting doet.

 Er is vandaag besloten dat Lazlo over gaat op pleister voor de pijnbestrijding, deze had hij thuis ook al en dat betekent dus dat hij van de pomp die via het infuus gaat af kan. Daar was wel weer een beetje een mis communicatie in, die pleisters zijn nog niet gelijk beschikbaar, die moeten nog aangevraagd worden enzo maar de pomp was al wel uitgezet, hierdoor kreeg Lazlo dus geen pijnmedicatie meer en was dus erg onrustig. Gelukkig toen ik dat aangaf is de pomp weer opnieuw aangezet totdat de pleisters er ook echt zijn. Lazlo is wel heel de middag onrustig geweest. Hopen maar dat hij vannacht een beetje goed kan slapen.

 Morgen hebben we een gesprek met de revalidatiearts en de neuroloog. Ben benieuwd wat die te melden hebben.

1 opmerking:

  1. hoop dat de pleisters er snel zijn , is voor Lazlo weer meer vrijheid.
    Dikke knuffels!

    BeantwoordenVerwijderen