Free counter and web stats

donderdag 25 april 2013

Weer wat gefysioot......

Gisteren toen wij naar huis gingen had Lazlo wat pijn in z'n buik van de sondevoeding en waarschijnlijk ook wel van de boterhammen die hij had gegeten.
Denk dat z'n lijf weer opnieuw aan al het voedsel moet wennen en natuurlijk ook aan de nieuwe sonde.
De dokter is gisteren gewaarschuwd en de voeding via de sonde even gestopt.
Helaas kwam die dokter pas vanochtend om vijf uur maar daar zal wel een reden voor zijn.
Vanochtend is de voeding weer opgestart en wordt nu langzaam elke keer een beetje omhoog gedraaid.
Ondanks de buikpijn heeft Lazlo vannacht toch goed geslapen.
Jammer genoeg is de buikpijn nog niet helemaal over, de dokter is hier weer over ingelicht hopen dat die een oorzaak kan verzinnen.

Vanochtend kwam Lazlo z'n longarts langs en die was weer niet ontevreden, de ontstekingswaarden in het bloed waren nog verder gezakt.
Hij vertelde dat men morgen weer wil gaan proberen hoe het gaat met het thuisbeademingsapparaat en hij stelde eigenlijk voor om vandaag alleen op t randje van het bed te gaan zitten en morgen weer wat fysio oefeningen te proberen.
Maar toen de fysio vanmiddag langs kwam wilde Lazlo zelf naast het bed gaan staan en heeft daarna nog wat gefietst op het randje van het bed.

Vanochtend is ook weer de pijnpomp iets lager gezet en daar heeft Lazlo ook geen last van.

Morgen misschien weer een poosje op de stoel, dit hangt ook een beetje af of er morgen sponzen verwisseld gaan worden, dit weten we nog niet maar daar wordt ook navraag naar gedaan.

3 opmerkingen:

 1. Wat een fijne berichten, alles weer een beetje beter, ga zo door <3 kus kus

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lazlo, wat een bikkel ben je, toch nog even gefietst hè. Fijn dat de pijnpomp weer ietsjes lager kan. Je lichaam zal best even moeten wennen aan een anders sonde hoor, dat zal zachtjesaan wel een beetje beter gaan. Hopelijk maak je vannacht weer een lekker nachtje en morgen misschien weer in de stoel. Heel veel liefs voor jullie allemaal. Denk aan jullie. Joke xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Lazlo,
  Ik hoop dat je vannacht heerlijk hebt kunnen slapen en zonder buikpijn wakker bent geworden!Een goede hersteldag toegewenst Laz, steeds een beetje dichter bij thuis...heel veel liefs, Arianne

  BeantwoordenVerwijderen