Free counter and web stats

zaterdag 20 april 2013

Het weekend is weer bijna op de helft....

Vanochtend niet een hele lekkere start gemaakt, lazlo voelde zich niet lekker en had last van trillende armen en benen.
Dit is gelukkig redelijk weggetrokken in de loop van de uren en om een uur of twaalf toch maar op de stoel gaan zitten.
En op die stoel zit hij nu nog en inmiddels is het zes uur geworden.
Ook een uur en een kwartier los gezeten van de beademing en na deze lange tijd van los zitten was de CO2 nog goed.
Dit geeft wel een heel bevredigend gevoel dat dit zo goed is gegaan.

Verder begon het infuus in de rechter arm te lekken dus die is eruit gehaald en na drie pogingen helaas nog niet terug erin dus straks gaat iemand anders het nogmaals proberen.

Ook nog spontaan bezoek gehad van een longarts en een thoraxchirurg die toevallig langs kwamen en Lazlo zagen zitten en dus even binnen kwamen om te vragen hoe het met hem ging, echt leuk dat ze dat doen.

Bijna vergeten te vertellen dat de sonde van gisteren er gisteren vlak na het plaatsen van het blog alweer uit is gehaald.
Dit omdat Lazlo hier zoveel last van had dat het slikken van een pilletje zelfs niet meer ging, en omdat hij overdag zelf moet eten en 's nachts alleen voeding via de sonde zou krijgen, schoot dit natuurlijk niet op dus dan beter eruit.

Dit waren de gebeurtenissen tot nu toe voor de zaterdag we gaan voor een net zo'n rustige zondag maar dan zonder de vervelende start van vandaag.

6 opmerkingen:

 1. Na een nare start dan toch gelukkig weer een goede afloop vandaag, in de stoel en goede CO 2,
  gaat allemaal niet makkelijk zo te lezen maar als t maar gaat, ik wens jullie een goede nachtrust, frisse start morgen en een rustige zondag ! kus kus

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Lazlo,
  Goed te lezen dat je weer een tijd op de stoel hebt kunnen zitten. Dan ziet de wereld er misschien toch weer een beetje anders uit dan vanuit je bed...Sonde eruit en eten erin.. goede deal? Een heel goede nacht gewenst en morgen weer fris en fruitig wakker worden! x Arianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Best spannend zo'n start denk ik...gelukkig dat het toch nog weer een goeie kant op is gegaan...vast heel fijn een poos rechtop zitten...ik zal duimen voor een rustige zondag! lieve groetjes antonet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo dat is wel een lange zit geweest Laz op de stoel, jammer van de start maar dat gaat morgen vast beter.
  Verslag klinkt best positief en inderdaad leuk dat ze een praatje komen maken de thorax dokter en de chirurg, weet de namen niet goed meer, maar je bent ook een hele belangrijke patient voor ze en een lieve, geloof niet dat ik zo geduldig en lief zou zijn als jij!

  Hoop op een rustige nacht en een betere start!

  Dikke knuffel en lebberds van de beardies!

  Mijn pupsel is zooooo gaaf Lazlo!!

  Kussssssssss

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve Lazlo, vanmorgen even een vervelende start gemaakt maar gelukkig weer goed gekomen. Nou wel lekker eten natuurlijk nu de sonde eruit is. Proberen maar Laz. Nou, hopelijk nog even lekker TV kijken en dan lekker slapen. Voor dan weltrusten Laz. Liefs voor allemaal. Joke xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goedemorgen Lazlo
  Ik hoop dat je lekker geslapen heb, en een betere start als gisteren. Je bent zo.n geweldige kanjer. Ik wens je een goede zondag, groetjes ook aan Pa en Ma dikke knuff aan jou.
  veel liefs gr.Ada

  BeantwoordenVerwijderen