Free counter and web stats

donderdag 11 april 2013

Een belabberde dag....

Vanochtend toen ik binnen kwam zag ik het al direct dit is voor Lazlo geen goeie dag.
Heel vermoeid en pips koppie.
Zoals eigenlijk alle nachten niet heel fijn geslapen, hij had steken in z'n buik het beademingsapparaat was niet fijn, niets was goed en of fijn.

Toch heel stoer nog wel een uur naast z'n bed gezeten!
Maar de fysio is afgeblazen daar was geen puf meer voor helaas.

Vanmiddag is de thuisbeademing nog langs geweest op verzoek van Lazlo, zij hebben nog iets aan de druk in het apparaat veranderd en ik denk dat hij nu iets comfortabeler is maar de tijd zal het leren.
Sinds deze verandering heeft hij een half uurtje geslapen en toen kwamen er weer mensen de box op natuurlijk en nu ligt hij ook een beetje te slapen.

Gisteren nog vergeten te vermelden dat de langelijn verwijderd was dit was uit voorzorg om infecties te voorkomen en vandaag is de arteherielijn er ook weer uitgehaald ook ter voorkoming van infecties.

Als het nodig is wordt er misschien morgen tijdens het roesje van de sponswissel weer een nieuwe geplaatst of anders opmeen later tijdstip.
Ook is het de bedoeling dat er morgen een nieuwe sondelijn wordt geplaatst dit gebeurd ook op eigen verzoek onder datzelfde roesje.

Hopelijk wordt morgen weer een betere dag voor Lazlo.

6 opmerkingen:

 1. Lieverds, ik hoop ook dat het voor Lazlo een betere dag wordt morgen, dan is het voor jullie ook gelijk weer wat beter. Heel veel sterkte, ik denk aan jullie, knuffel voor Lazlo, wat een stoere vent is het toch. liefs Joke xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jammer zeg...zal hier vandaan duimen voor een betere dag morgen! gr antonet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook hier..las de titel en dacht meteen verdorie waarom nou!

  Ook ik hoop voor jullie morgen beter.

  Dikke knuffel en heel veel sterkte!

  Liefs Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sluit me aan bij vorige reacties en dacht waarom nou, gisteren wel pijn maar bleek redelijk onder controle en nu weer zo'n offday, bah ! Gelukkig is t zo'n enorme bikkel die gaat morgen er weer vol tegenaan<3 sterkte knul en liefs XX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee lieverd, hopelijk lig je nu heerlijk te slapen...morgen weer nieuwe ronde en nieuwe kansen! heel veel liefs, Arianne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goedemorgen ik hoop dat je wat beter geslapen heb en dat je vandaag gewoon een betere dag mag hebben. Ik denk aan je kanjer
  dikke knuf gr.Ada

  BeantwoordenVerwijderen