Free counter and web stats

donderdag 4 april 2013

Met kleine stapjes.

Vannacht heeft Lazlo volgens eigen zeggen aardig geslapen, het kon beter maar ik denk dat hij gisteren iets te vroeg is gaan slapen en dan duurt de nacht lang.
Vandaag overdag ook weer veel wakker geweest dus nu is hij wat vermoeid en ligt te soezen dus ik hoop dat hij vanavond wat meer wakker is zodat de nacht slapend voorbij gaat.

Vandaag een heleboel mensen aan het bed geweest.
De thoraxchirurg voor het verzorgen van de wond deze was weer niet ontevreden er was een klein stukje aan het bloeden wat gisteren was losgesneden en dat hebben ze gehecht dit was geen probleem.

De fysio hiermee is afgesproken dat Lazlo op een speciale IC-stoel gezet gaat worden naast het bed.
Dit zou eigenlijk vandaag gebeuren maar qua tijd was dit vanmiddag pas in te plannen en toen waren er geen artsen op de afdeling en de men wil bij zo'n eerste keer uit bed graag dat er een arts in de buurt is, wat wij ook wel een prettig idee vinden.
Nu net kwam er weer een arts om te vragen of dit nog gebeurd was en dat dit vanavond ook nog kon maar Lazlo heeft aangegeven dat hij het liever naar morgen wil verzetten omdat hij wat vermoeid is.

De longarts hij vertelde dat de ademteugen wel steeds iets beter worden, Lazlo zit nu vaak boven de 200 en dat als hij richting de 300 komt er gedacht kan gaan worden over het afbouwen van de beademing.
Lazlo ondervind toch wel een heel groot probleem aan z' n dikke met lucht gevulde buik.
Hierover wordt hard nagedacht om dit te verhelpen.
Dit dmv oa laxeermiddel maar er is hier niet een pasklare oplossing voor.

Ook is er een dokter geweest die kwam vragen of Lazlo mee wil werken aan een medisch wetenschappelijk onderzoek.
Ze denken nl dat ze met dit onderzoek beter in kunnen schatten met welke drukken Lazlo het beste kan ademen.

De mensen van het chronisch pijnteam hebben ook een bezoekje gebracht.
Vandaag zijn de pleisters eraf gehaald en zo dadelijk worden de medicijnen die in de pijnpomp zitten vervangen voor andere.
Ook wordt er een psycholoog ingeschakeld omdat met een beetje het idee heeft dat dit nodig is voor de verwerking van alles wat er de afgelopen tijd gebeurd is en als dit op geestelijk vlak een plaatsje heeft gekregen dat de pijn dan ook weer meer acceptabel wordt.

Verder nog een bezoekje gehad van de oogarts, deze kwam kijken of de gist die laatst was aangetroffen bij het verwijderen van de lange lijn zich niet in het oog gevestigd had.
Dit was gelukkig niet het geval.
Dit was een preventief onderzoek om later eventuele ongemakken te voorkomen.

Dus er is vandaag genoeg actie geweest aan het bed.

5 opmerkingen:

 1. Het voelt al een beetje positiever. We hopen echt dat hij weer een beetje opknapt want dit is denk ik wel heel zwaar voor jullie allemaal.Hopelijk heeft hij vannacht een goede nacht, zodat hij ook een beetje uitrust van al die toestanden.We denken veel aan jullie al kunnen we niet invoelen wat dit voor jullie moet betekenen. Liefs, Familie Rookmaker

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieverds, wat een drukte aan bed vandaag! Vannacht een goede lange nacht maken en morgen met nieuwe energie in kleine stapjes vooruit, dat is wat ik wens!
  Veel liefs, Arianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve luitjes, wat is het toch allemaal ingewikkeld. Wat maakt Lazlo toch veel mee, en hoe moeten jullie je wel niet voelen, zo machteloos. Hopen maar dat Lazlo vannacht goed slaapt. Nou morgen dan misschien eventjes uit bed.
  Lieverds, heel veel sterkte, ik denk aan jullie. Joke xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In een stoel naast bed, dat hadden we vorige week ook nog niet gedacht, hoop dat ie lekker slaapt en er uitgerust voor is morgen, ieder stapje in de goede richting is er weer een !
  liefs en kus

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gebeurd er allemaal tjonge wat maak jij veel door Lazlo,
  Hopelijk heb je vannacht een beetje goed geslapen dat je even uit bed mag.
  Sterkte en ik denk aan jou en je fam. gr.Adaxx

  BeantwoordenVerwijderen