Free counter and web stats

zondag 7 april 2013

Een rustige zondag.....

Jammer genoeg gaat het slapen niet echt geweldig, vervelend want nachten duren altijd erg lang als je niet kunt slapen.
Ook een slaappil kan hierbij nog steeds niet helpen, we hopen maar weer dat het deze nacht wel gaat lukken.

Vandaag om ongeveer half twaalf naast het bed in de stoel gaan zitten en hier gezeten tot ruim twee uur, toen wilde Lazlo zelf het bed weer in omdat we toch de verwachting hadden dat de mensen voor de wond verschoning er wel zachtjes aan zouden gaan komen.
Lazlo vond het dan prettiger om op het gemakje van te voren alvast in bed te gaan wat een heel logische gedachte is.
Helaas kwamen ze voor de wond verzorging pas om kwart voor vijf, dit komt omdat dit door chirurgen wordt gedaan en die komen dan na de operaties en als ze het iets minder druk hebben tussendoor.

Ook weer een poos met een lagere druk aan de beademing gezeten, dit gaat overdag goed alleen 's nachts gaat dan het CO2 omhoog en daar maakten men zich zorgen over waarop Lazlo zelf ook aangaf dat dit eigenlijk een oud probleem is want daarvoor heeft hij natuurlijk 's nacht de thuisbeademing.
Maar hier gaat men morgen weer over discussieren hier over dus later meer.


3 opmerkingen:

 1. Jammer toch Lazlo dat je zo slecht slaapt. De nacht duurt dan zo lang en je rust ook niet echt uit. Nou hopen maar dat het komende nacht wel gaat. Duimen maar dat dat de artsen snel een oplossing hebben dat die beademing goed gaat. Ging toch al beter met die sensor. Lieverds, heel veel sterkte, denk aan jullie. Joke xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou Lazlo, je houdt die artsen daar in het EMC lekker bezig! Je bent vast en zeker een heel uitdagende patient. Als ik het allemaal zo lees geef je zelf goed aan wat je wel of niet wilt en kunt, houden zo. Voor vannacht wens ik je wederom een heel goede nachtrust en dat het nu echt gaat lukken.
  Veel liefs, Arianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoop dat je vannacht wel lekker geslapen hebt en vandaag weer goed kan oefenen ! kus kus

  BeantwoordenVerwijderen