Free counter and web stats

donderdag 13 juni 2019

Nieuwe canule

Vanmorgen toen ik (CĂ©leste) kwam zat Lazlo net in de stoel en had hij al de nieuwe canule. Hier zou Lazlo een beetje mee moeten kunnen praten. Dit is nog wel lastig, maar gedurende de dag lukt dit al wel beter. Alleen toen Lazlo weer in bed lag lukte het niet meer. Dit komt waarschijnlijk omdat hij dan in een andere houding zit/ligt. Er is nog iemand van de thuisbeademing langs geweest om te kijken of er nog andere instellingen moesten komen, maar geloof dat het wel goed is allemaal. Hij ging nog wel kijken of er iets aan gedaan kan worden dat Lazlo als hij ligt niet kan praten.
Als je namelijk het buisje naar beneden drukt dan kan hij wel praten.

 Ze zijn nog langs geweest van de gipskamer om nieuwe spalken aan te meten voor Lazlo zijn handen, nu dat er wat meer lengte bij zijn vingers ook is zodat de vingers recht blijven staan.

 De fysio is nog even langs geweest en Lazlo heeft heel even op het randje van het bed "gezeten". Dat zitten is nog niet zoals dat bij ons gaat, hij moet daar dan heel erg bij geholpen worden en ondersteund worden bij zijn rug. Maar hij zit wel in de zithouding op het randje van zijn bed.

 Verder hebben we vandaag een "verzorgings" dagje gehad, ik heb Lazlo zijn nagels geknipt en schoongemaakt en Lazlo zijn gezicht gereinigd en een masker opgedaan.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten