Free counter and web stats

maandag 25 maart 2013

Onzekerheden....

Helaas vannacht heeft Lazlo niet zo rustig geslapen en vanochtend is hij weer heel paniekerig wakker geworden.
Hij had zelf het idee dat het beademingsmasker hem een soort van opjaagde, als hij nog een diepere teug adem wilde nemen dat het apparaat dan al de volgende ademteug erin aan het persen was.
Vanochtend is door de verpleging direct de thuisbeademing gebeld en die kwamen ook snel.
De frequentie van de ademhaling is aangepast en Lazlo was daar tevreden over.
Tot een half uur later toen wilde hij de frequentie wel weer wat hoger, helaas duurde het toen best een poos voordat de thuisbeademing weer op de afdeling was.
Maar na weer bijgesteld te zijn wilde hij dus eindelijk gaan rusten.
Toen hij een poosje rustig lag ging Lazlo verliggen en daarbij kreeg hij kramp in z'n been waardoor z'n ademhaling helemaal verkeerd schoot.
Dus weer masker af  helemaal buiten adem.......
Het ademhalen heeft vandaag dus heel wat voeten in aarde gehad zullen we maar zeggen.
We hopen dat hij nu met de nieuwe instelling wel wat kan gaan uitrusten want zulke akkefietjes vreten bij Lazlo energie, zo kwiek hij er gisteren bij zat zo vermoeid is hij nu.

Voeten zijn nu ingezwachteld omdat er toch wel wat vochtophoping is als hij op de rand van het bed zit met z'n benen naar beneden.

En dan de grote vraag die over het weekend getild zou gaan worden....
Wat gaan ze nu met de borstholte doen?
Eigenlijk hebben ze nog geen idee, Lazlo z'n eigen longarts is de aankomende paar dagen niet aanwezig maar is wel geraadpleegd hij gaat ook de CT-scan bekijken.
De thoraxchirurg waar we op aan het wachten waren is helaas ziek, dus daar is nog geen overleg mee geweest.
Eigenlijk is het nog steeds afwachten op de uitslagen van het vocht wat uit de borstholte is afgenomen en dit staat nog steeds op kweek.
Er is dus nog steeds niets bekend.

Vol onbeantwoorde vragen gaan we dus weer op naar morgen.

4 opmerkingen:

 1. Lieverds het lijkt wel of jullie niet blij mogen zijn met de verbeteringen, goede moed houden hoor en denk aan de longarts: na zo'n zware ingreep zijn tegenslagen normaal, maar wennen doet dat natuurlijk nooit. Ga er maar van uit morgen weer een topdag voor die kanjer !
  liefs en kussen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi het zit ook allemaal niet mee. Ik wens Lazlo heel veel sterkte en kanjer blijf moed houden he. Sjaak en Jolanda ook jullie veel sterkte gewenst. veel liefs Dick en Ada

  Oh Jolanda ik heb volle boekjes voor servies lief, doe ze bij je door de bus

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lazlo, jammer nou toch dat het vandaag zo tegen zit met het beademingsapparaat. Als dat nou maar weer op de goede stand staat wordt het voor jou ook weer wat rustiger Laz. Nou nog wat uitslagen afwachten, misschien morgen? Lieve schatten, ik wens jullie een goede nacht toe, hopelijk wat uitrusten. Heel veel liefs, Joke xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee lieverds, ik wens jullie voor vannacht een rustige nacht met veel slaapuurtjes. Morgen zit het misschien allemaal weer wat meer mee. Hoofd omhoog en moed houden! (makkelijk geroepen van de zijlijn he..)
  Veel liefs, Arianne

  BeantwoordenVerwijderen