Free counter and web stats

maandag 4 maart 2013

Een vertrouwd gezicht.

Vandaag was hij er gelukkig weer terug van vakantie Lazlo z'n eigen vertrouwde dokter!!!
Wel hadden alle artsen van de longafdeling opdracht gekregen dat ze Lazlo goed in de gaten moesten houden en dat hebben ze ook gedaan en dan is het toch fijn dat hij er zelf weer is.

Vanochtend was er eerst nog wat onzekerheid of de sponzen vandaag of morgen verwisseld gaan worden maar dat wordt toch morgen.
Als het goed is gaat dit rond 13.00 uur gebeuren.
Dit kan eerder en natuurlijk ook later want het blijft natuurlijk een OK.

Ook is vandaag de dieettiste nog langs geweest, zij was aan de hand van de ingevulde lijsten wel tevreden over het aantal calorieën dat Lazlo eet.

Fysio heeft ook nog even om het hoekje van de deur gekeken en is ook tevreden over de stukjes die we wandelen per dag.
Zij komen een paar keer per week langs om te kijken of alles goed blijft gaan.

Met het pijnteam is besloten dat de pijnbestrijding op deze standen blijft staan omdat er voorlopig nog twee keer per week sponzen verwisseld moeten worden.

En toen aan het eind van de middag kwam Lazlo z'n eigen dokter!,
Bij hem informeerde Lazlo of de spier al los lag (dit was hem niet helemaal duidelijk, maar die ligt dus al helemaal los)
En toen kwam de grootte van de wond ter sprake.
Hier was Lazlo erg verbaasd over want hij dacht dus dat hij maar een wondje had van zo'n 10 cm maar dit is alles behalve waar ik denk dat het een wond is van 30cm.
Nu begrijpt Lazlo ook waarom hij op een bepaalde plaats pijn heeft hij had niet verwacht dat daar de operatiewond zou zitten.
De ontstekingswaarden zijn ook oké dus hij ging proberen om de chirurg te pakken te krijgen of er al wat over een datum bekend is.
Hier hebben we nog niets over gehoord dus hopelijk morgen meer daarover.


3 opmerkingen:

 1. Goed zo,dan morgen weer zo'n wereldtrip, wel om dezelfde cocktail vragen hoor ! je eet genoeg , fysio ok nu de kweek nog schoon en dan ga jij dat varkentje wassen Laz :-)knuf van ons

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt allemaal rustig en onder controle. Als je weer roze olifanten oid ziet; zet het alsjeblieft op je blog..wat heb ik gelachen!
  Goede nacht, diepe slaap en dan met nieuwe energie de dag en de ok in.
  Veel liefs, Arianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel fijn dat het positief eruit ziet..Dikke kus van ons, en je weet , ruimte genoeg als je op vakantie wilt naar palmbomen en zee, hihi..liefs xx van ons Curacao

  BeantwoordenVerwijderen